Kosmima Online

Οι τάσεις στα γυναικεία κοσμήματα για τον χειμώνα 2012

Ψάχνεις κοσμήματα! Και θέλεις να είναι μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα outfits, να είναι ιδανικά για τον χειμώνα.
Να μη μαυρίζουν και φθείρονται και να μπορούν να φορεθούν απ’ το πρωί στη δουλειά μέχρι το απόγευμα στον καφέ ή και γιατί όχι; Το βράδυ, στην έξοδο για ποτό!

Παρακάτω έχουμε μια λίστα για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το βραχιόλι, κολιέ, ζευγάρι σκουλαρίκια ή δαχτυλίδι που θα σου καλύψει όλα τα παραπάνω και με το παραπάνω!

  1. Κολιέ με μονές, διπλές ή τριπλές αλυσίδες: Οι μεγάλες αλυσίδες που είτε είναι αυτόνομες είτε πλαισιώνονται από μικρότερες, σε χρυσή ή ασημένια απόχρωση, έχουν γίνει δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια και αποτελούν μια πολύ καλή λύση για εσένα που θέλεις ένα κόσμημα στον λαιμό σου απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ
  2. Βιντάζ Στυλ: Τα κοσμήματα που είναι εμπνευσμένα από το παρελθόν συνεχίζουν να είναι δημοφιλή! Η πέρλα φέτος θα παίξει πολύ σε κάθε κατηγορία κοσμημάτων! Ωστόσο ακόμα και τα μενταγιόν με οβάλ σχήματα και χρωματιστά πετράδια εξακολουθούν να είναι το απόλυτο κόσμημα για all day χρήση.
  3. Μικροσκοπικά διακοσμητικά και charms: Τα διακριτικά κοσμήματα με μικρά μενταγιόν ή charms μπορούν να συνδυαστούν και να προσαρμοστούν ανάλογα με τη διάθεση ή το στυλ.
    Συνήθως η επιλογή αυτών των κοσμημάτων γίνεται ανάλογα την ιστορία που κρύβεται πίσω απο το σχέδιο του κοσμήματος.
  4. Κοσμήματα με γεωμετρικά σχήματα: Τα γεωμετρικά σχήματα προσφέρουν μια μοντέρνα αίσθηση και είναι διαχρονικά. Δεν θα λείπουν και φέτος τα Οβαλ, Τετράγωνα σχήματα απο κάθε κατηγορία κοσμημάτων. Κύκλοι, Παραλληλόγραμμα, Σε σχήμα καθρέφτη ή καρδιάς.

Extra tip :
Αν το outift σας αποτελείται από μονόχρωμους συνδυασμούς μπορείτε να φορέσετε διάφορα κοσμήματα χρωματιστά ή όχι πάνω σας. Άλλωστε η τάση πλέον οδεύει προς το συνδυασμό και χρυσών και ασημένιων αποχρώσεων σε ένα match!
Αν το outfit σας όμως έχει φασαρία ή πολλαπλούς χρωματικούς συνδυασμούς καλό είναι να επιλέξετε είτε μικσροσκοπικά διακοσμητικά αξεσουάρ είτε charms για να δίνουν την λεπτομέρεια στην ολοκλήρωση του look! Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη μονοχρωμία στα κοσμήματα σας σε αυτή τη περίπτωση!

Επιλέξτε ατσάλινα κοσμήματα για να μη χρειάζεται να τα αφαιρείτε στο μπάνιο και φυσικά για την μεγαλύτερη δυνατή διαχρονικότητα τους!

Ανακαλύψτε όλα τα must have κοσμήματα εδώ : www.kosmima-online.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *