Kosmima Online

Πως να συνδυάσεις τα κοσμήματα σου με το ντύσιμο γραφείου;

Συνδυάζοντας σωστά τα κοσμήματα με το ντύσιμο γραφείου μπορείς να δημιουργήσεις μια επαγγελματική αλλά και κομψή εμφάνιση.
Παρακάτω σου αναλύουμε κάποιες προτάσεις για γυναικεία κοσμήματα που λίγο πολύ κάθε γυναίκα έχει στη μπιζουτιέρα της!

Στόχος Διακριτικότητα: Για μια επαγγελματική εμφάνιση, επέλεξε διακριτικά κοσμήματα. Μια λεπτή αλυσίδα ή ένα απλό δαχτυλίδι μπορεί να προσθέσει λάμψη χωρίς να είναι υπερβολικό.
Πρόταση Αλυσίδας : https://kosmima-online.com/product/kolie-chain-chryso/

Βασισμένο στις Σταθερές αξίες: Επέλεξε κλασικά κομμάτια όπως μαργαριταρένια σκουλαρίκια ή ένα διακριτικό ρολόι. Αυτά τα κοσμήματα ταιριάζουν τέλεια με το ντύσιμο γραφείου.
To Must Have Μπρασελέ Ρολόι : https://kosmima-online.com/product/roloi-brilliant/

Όταν το Λίγο είναι αρκετό: Αν φοράς έντονα σκουλαρίκια, αποφύγετε τα μεγάλα κολιέ ή τα βαριά βραχιόλια. Η ισορροπία είναι το κλειδί.
Τα πιο HOT σκουλαρίκια της σεζόν 23-24: https://kosmima-online.com/product/skoularikia-stagona-koubota-chryso/

Επιλογές Προσαρμόζοντας στο στυλ σας: Αν το ντύσιμο γραφείου σας είναι πιο χαλαρό, μπορείτε να πειραματιστείτε περισσότερο με τα κοσμήματα.
Η να δώσετε ένταση στα αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου : https://kosmima-online.com/product/gyalia-iliou-corso/

Σύμφωνα με το Χρώμα: Μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα με τα κοσμήματα, ειδικά αν το ντύσιμο σας είναι πιο ουδέτερο. Επιλέξτε όμως χρώματα που δεν είναι πολύ έντονα για να διατηρείτε την επαγγελματική σας εμφάνιση. Μπλε Κουμπωτά Σκουλαρίκια Marble: https://kosmima-online.com/product/skoularikia-koubota-marble-ble-chryso/

Επίλεξε Διακριτικά κομμάτια με λεπτομέρειες: Ένα λεπτό βραχιόλι με μια διακριτική πέτρα ή ένα διακριτικό κολιέ με μια μικρή μενταγιόν μπορεί να είναι ιδανικό για το γραφείο.
Βραχιόλι με Λουλουδάκι και περλίτσες : https://kosmima-online.com/product/vrachioli-atsalino-alysida-me-perlitsa-kai-louloudia/

Καλό θα ήταν να Αποφύγετε τα πολύ λαμπερά ή θορυβώδη κοσμήματα: Τα κοσμήματα που κάνουν πολύ θόρυβο, όπως μεγάλα βραχιόλια, μπορεί να είναι ενοχλητικά σε ένα περιβάλλον γραφείου. Παρ’ όλα αυτά θα ήταν καλό να το μετριάσετε φορώντας ένα βραχιόλι Κοκάλινο https://kosmima-online.com/product/vrachioli-cheiropeda-karfi-asimi/

Συνολικά, η επιλογή των κοσμημάτων για το γραφείο πρέπει να στηρίζεται στην ισορροπία και τη διακριτικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ. Στους τοπ χρωματισμούς εντάσσονται το χρυσό και το ασημί! Κρατήστε σαν Tip οτι τελευταία ο συνδυασμός χρυσού και ασημένιου κοσμήματος σε ένα outfit ήρθε να πάρει βασική θέση!

www.kosmima-online.com

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *